lauantai 31. toukokuuta 2014

Kaksin kirppiksillä

Vallan mainio pitkä viikonloppu on menossa siskon kanssa. Helatorstaina mökkeiltiin isovanhempien ja lasten kanssa. Miehet jätettiin remonttia tekemään. Tuuli hurjasti ja vaahtopäät vain lensivät kun veneiltiin mökille. Putsattiin siskon kanssa uimarantaa ja ihmeteltiin tosi matalalla olevaa vettä, nyt pääsi kävelemään pienille kiviryppäille, jotka yleensä ovat veden peitossa. 
Perjantaina oli mun ja siskon vapaapäivä, lapset olivat isovanhemmilla ja me pääsimme kiertelemään kirpputoreja ja lounaalle italialaiseen ravintolaan. Tehtiin joitakin löytöjä, yrteille löydettiin Arabian ruukkuja, mustat 4,50€/kpl ja pilkullinen 8,50€. Pilkullinen ja yksi musta päätyvät Katjuskan keittiöön.


Minä löysin talolle vanhoja metallikoukkuja, nämä päätyvät luultavasti eteiseen. 5kpl 3,90€. Nuo kupit ovat aikaisempi löytö ja viehättivät mustavalkoisuudellaan. Ne ovat ruotsalaisen Höganäsin tuotantoa. Hintaa näillä oli euron kappaleelta.


Tyttöjen huoneeseen yövaloksi löytyi kesäinen tähtiketju Clas Ohlsonilta, 9,90. Tuolta löytyy yllättävn paljon kaikenlaista kivaa sisustukseen. Sisko osti lisäksi metallisen lehtikorin, Marimekon raitapaidan ja mulle löytyi vanha pyykkipussi. Mutta niistä lisää jokin toinen kerta.

Mukavaa viikonlopun jatkoa teille!

19 kommenttia:

  1. Nuo Arabian kukkaruukut ovat kyllä hienoja...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yksinkertaisuudessaan nuo ovat kyllä aika tyylikkäitä.

      Poista
  2. Kivalta kuulostaa ja näyttää. Ihana kun teillä on siskon kanssa noin yhteinen juttu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on vain puoli tuntia ikäeroa, joten ollaan aika läheisiä ja mieltymyksetkin ovat melkolailla samat. Usein meillä on toisistamme tietämättä samanlaiset vaatteet päällä tai ollaan ostettu samanlaisia juttuja. :)

      Poista
  3. Tosta pilkullisesta tulee jotain muistoja mieleen, lieneekö mummulla ollut sellainen. Ja ai, miten hauska toi Klasun tähtiketju. Siellä on pitänytkin vierailla, kun on iskenyt halu a) sääasemaan ja b) hattarakoneeseen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Myös sääasema ja hattarakone kuulostavat hyviltä! :) Mä luulen, että tuo pilkkuruukku tulee niin sopimaan Katjuskan uuteen keittiöön!

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Just sanoin siskolle, että olen parilla edelliskerralla poistunut tuolta kirppikseltä tyhjin käsin ja sisko arveli, että nyt sitten on jotain löydyttävä ja niinhän tässä pääsi käymään.

      Poista
  5. Jo toinen blogi missä törmään näihin tänään! MIKSI MINÄ EN OLE TIENNYT NÄISTÄ MITÄÄN?? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen minäkin tainnut ohittaa aiemmin nämä, tai en ainakaan muista kiinnittäneeni niihin huomiota. Ensin tuli ruukkuinnostus noista Rögildeistä, joita löysin ja sitten kiinnostuin Arabian omista, etenkin, kun näin toisessa blogissa kivan postauksen näistä ruukuista.

      Poista
    2. Toisten blogeista tulee aina kaikkia "ideoita" Ja joskus ne koituvat aika kallliiksikin :D

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Kiitos, onneksi päästiin sopuun, kumpi ottaa ja mitä, kun näihin löytöihin kirppiksellä törmättiin. ;)

      Poista
  7. Eih, miten te löydätte aina tuosta noin vain kaikkea ihanaa ihan melkein ilmaiseksi kirppiksiltä ;) Tuollaiset ruukut kyllä kelpaisivat tännekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tämä oli kyllä kiva päivä, kun siskokin teki löytöjä, ettei tarvinnut tyhjin käsin lähteä kotiin Pirkanmaalle. Pari edellistä kertaa en tuolta kirppikseltä ollut löytänytkään yhtään mitään.

      Poista
  8. Onpas teillä mukava projekti meneillään. Hirsitalon olette tekin löytäneet. Ihania vanhoja tapetteja on talonne seinissä. Se on harmillista, kun eipä niitä usein voi säilyttää. Mutta uutena löytyy vanhoja tapettimalleja Tapettitalon mallistosta. Niitä me on käytetty.
    Marjuska

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, kun tulit vierailulle! Hirsitalo olisi ollut hyvä, mutta meillä on siis "vain" puinen, en siis saa esille vanhaa hirsiseinää sisustukseen, vaikka sitä olisin toivonut. Tapettitalon mallit on suosikkejani, Pirkanmaalla asuessa kävin hakemassa tapettia suoraan heidän tehtaaltaan. Siellä oli vaikka mitä ihanuuksia esillä.

      Poista
  9. Kivat löydöt. Voisinpa seuraavalla kirppisreissulla silmäillä ruukkuja minäkin. Ikinä ole tajunnut kiinnittää ruukkuihin huomiota...

    VastaaPoista
  10. No sano muuta, minulle ruukkuinnostus tosiaan heräsi niistä tanskalaisista ruukuista talvella ja sitten havainnoin nämä Arabian omat. Ei minulla kyllä ole huonekasveja, ei vielä, mutta ehkä ruukkujen myötä innostun. Vähän olen kaavaillut näitä sitten uuden talon kuistille ja istutan niihin kukkia tai ehkä kesällä yrttejä.

    VastaaPoista

Kommentointi on luvallista, jopa suotavaa! :)