sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Takatalvesta viis

Viikonloppua on vietetty kotitöitä tehden ja kyläillen. Mitään ihmeempiä ei olla jaksettu tehdä, sen verran oli hektinen työviikko. Kävin Oulussa työreissulla ja kävimme illalla syömässä Toripolliisi-ravintolassa. Siellä maistoin ensi kertaa madetta. Nam, herkkua oli. Muutenkin pidin paikasta. Ihana sisustus ja tunnelma. Plussaa annan myös kynttilöistä, joita oli paljon.

Matteenfilettä hapankermakastikkeella.

Keskiviikkona kävin katsomassa Tampereen työväenteatterissa Prinsessa-musikaalin. Se oli kyllä upea esitys ja herätti sen kysymyksen, että mikä onkaan normaalia ja kuka voi sen määritellä. Lavastus oli upeaa ja toisinaan myös vähäeleistä, mikä sekin toimi hyvin efektinä. Ja musikaalissa laulettu Prinsessalle-biisi on kyllä tosi koskettava.

Viikonloppuna saatiin takatalvi, mutta onneksi auringonpaistettakin on riittänyt. Aamusella mietin, lähteäkö kirpparille vai ei, kun ennemminkin pitäisi päästä tavarasta eroon. Olo oli kuitenkin niin kutkuttava, että mentävä oli ja onneksi menin. Löysin apteekkarinpullon, jota olen jo hetken metsästänyt. Etiketti ei ole aivan virheetön, mutta toisaalta se on mielenkiintoinen, kun alta kuultaa toinenkin etiketti. Lisäksi löysin Valinte Oy:n kattolampun. Se pääsi heti meidän makkariin. Juurikin minun tyyliäni. Yksinkertainen, mutta tyylikäs. Ja kivoina yksityiskohtina nuo kupariset osat. Ja hienointa tietty, että se löytyi käytettynä ja sopuhintaan.


Apteekkarin pullo 7 €.


Kattovalaisin 3,5€.



Siskolta saatu kuparitarjotin mätsää kivasti lampun kanssa ;). Vielä kun makkariin saisi uuden tapetin..

6 kommenttia:

  1. Tuollaisia ruoka-annoksia ei pitäisi katsoa karmealla nälällä, ja hellalla odottaa vain mustikkakiisseli... Apteekinputelit on kyllä kivoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, tiedän tunteen. Mutta lohduttaudu sillä, että mustikkahan on kunnon superfoodia :).

      Poista
  2. Hienot löydöt taas sulla :) Tuollaisia purkkeja itsekin silmäilen kirppiksillä. En vain ole moisiin törmännyt vielä. Tänään ostin hassun ison peilin. Olin aivan innoissaan siitä. Nyt vähän mietityttää, että onkohan se liian hassu (todella koristeellinen kultakehyksinen). Ehkä tuunaan sen. Iloista viikkoa sulle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nyt kyllä tahdon nähdä sen peilin! Kuulostaa hyvältä :)!

      Poista

Kommentointi on luvallista, jopa suotavaa! :)